Andrakebyn’s Aamir Khan ”Torsten”

Andrakebyn’s Aamir Khan  ”Torsten20180610_121631

Reg. no: SE43572/2015
dob: 18.06.2015
Color: red with white markings
Variety: Hairless
Size: n/a
Breeder: Andrakebyn’s Sverige

Officiella utställningar:

Inofficiella utställningar/Open Shows:
Ej utställd

Kastrerad

Till salu till rätt hem

Torsten är en helt okomplicerad kille som älskar att vara nära. Ligger helst i knät mest hela tiden. Kan vara med i alla miljöer, åka buss, tåg, bil osv
Har inga problem med folk och andra djur men är undergiven och har svårt hävda sig så blir gärna tråkad av brutala unghundar (som min ohängda ligist Doris)
Så till Torsten söker vi hem där han får vara den underbara prins han är och alltså ensamhund, katt går bra och andra djur, ev kan det gå bra med en senior som är stabil.
Hans försiktiga, sävliga natur gör att han inte trivs när det blir alltför stojigt eller bland stojiga barn (barnen här går super men de är hundvana och lugna barn). Han gör inget men de gånger vi haft besök av duracellkaniner går han självmant bara undan och visar att han är obekväm. Han ska ej bo i miljö där småbarn kommer vara en del av vardagen. besökande barnbarn bör gå bra (gör det här) om barnen är uppfostrade.
Kan trix och gillar alla former av hjärnträning och roliga utomhuslekar men hatar (och jag menar det) regn, blåst och snö. Då vill han helst ut och in lika fort.
Helt rumsren, markerar inte och kan vara ensam utan några bekymmer.

Torstens galleri:

Comments are closed.