Till salu

Just nu har vi valpar till salu.

 

Kull född 21 Augusti 2019
Valpar finns till salu till rätt hem

Pojkarna:
Gaylord- true hairless spottad svart vit hane, kommer bli på stora sidan med rejäl stomme, happy go lucky valp som älskar knämys och älskar allt och alla. Går som en bulldozer genom huset och gör vad som helst för mat. Otroligt jämn i temperamentet och totalt orädd på ett ganska ovanligt vis för rasen som är generellt reaktiv. Han lyfte inte ens på ögonbrynet när vi välte en bokhylla (skramlade ganska mycket puh). Kommer bli en rolig och vacker hane som trots sin storlek är lovande för både utställning, avel och all form av tävling eller som den perfekta sällskapshunden som funkar överallt.

Tjejerna:
Sansa – röd spottad nakentik med vit crest, sockar och svans, framåt, social, alltid först, lätthanterad och will to please, älskar uppmärksamhet och är alltid under fötterna. Vill helst vara i knät och tycker det är det bästa som finns att få vara riktigt riktigt nära. Lyhörd och signalkänslig vilket gör henne lämpad för olika sporter som kräver snabb reaktion på kommandon och en ”will to please”.

Båda kommer bli utmärkta sällskapshundar, kullen är otroligt jämn i mentaliteten och passar i princip i vilken miljö som helst. Konstruktionsmässigt ser de lovande ut för utställningsringen/avel även om särskilt Gaylord är den som ser absolut bäst ut just nu och har den där extra glöden som behövs.

För mer information se kullens egen sida -> G-Kullen

 

Kommentera